NK Off Road

ALGEMENE INFORMATIE
Voor het eerst in de historie van de WFN zal er een heus Nederlands Kampioenschap Offroad georganiseerd worden, waar op zondag 23 december zowel veldrijders als mountainbikers in aparte klassen mogen gaan strijden om de rood-wit-blauwe trui.
De organiserende vereniging is Wielervereniging Breda in samenwerking met de WBVC (West Brabantse Veldrit Competitie). Sinds 2015 organiseren zij ook de KNWU Jeugd Veldrit op 3de kerstdag, maar daar komt dit jaar dus ook een NK Offroad bij.
 
Op het Cor Vlemmix Circuit aan de Terheijdenseweg 520 in Breda, zal een mooi technisch parcours uitgezet worden van ongeveer 2300 meter lang met daarin ook rechte stukken voor de snelle mannen, enkele heuveltjes met korte felle klimmetjes en een zandbak met een bocht voor de krachtpatsers.
De inschrijving voor dit NK zal spoedig geopend worden en is te doen via de site van WV Breda (http://www.wvbreda.nl).
 
Het ochtendprogramma is voor de veldrijders. In de vroege ochtend zullen vanaf 9:00 uur de heren 40+ en 50+ de degens mogen kruisen. Na een korte pauze mogen de dames 18+ en 35+ de strijd aan gaan om de rood-wit-blauwe trui, direct gevolgd door de heren 18+. Na de huldiging van de laatste 3 categorieën is het tijd voor de mountainbikers. Om 13:00 uur beginnen ook hier de heren 40+ en 50+, na de huldiging gevolgd door de dames 18+ en 35+. Als afsluiter van de dag mogen de heren 18+ aantreden waarna rond de klok van 16:30 de huldiging volgt. De exacte tijdstippen en het programma is te zien op de site van WV Breda.
 
De renners kunnen zich omkleden in de kleedgelegenheid van het clubhuis van WV Breda. Ook is er in de omgeving van het parcours voldoende parkeergelegenheid. Routeborden zullen uitgezet worden om de renners en bezoekers naar de juiste parkeerplaatsen te leiden.
De komende weken zal er meer informatie beschikbaar komen op de site van WV Breda.
 
Wij hopen u te mogen verwelkomen op zondag 23 december 2018 op ons NK Offroad in Breda.


In 2018 wordt dit NK Off Road georganiseerd door WV Breda op zondag 23 december.

 

Inschrijf methode en informatie zie website van de organisatie: http://www.wvbreda.nl/

 

Start vanaf 9:00.

Er wordt gereden in de categorieën:
CycloCross:
Heren 50 jaar en ouder
Heren 40 t/m 49 jaar
Dames 18 t/m 34 jaar
Dames 35 jaar en ouder
Heren 18 t/m 39 jaar
M.T.B.:
Heren 50 jaar en ouder
Heren 40 t/m 49 jaar
Dames 18 t/m 34 jaar
Dames 35 jaar en ouder
Heren 18 t/m 39 jaar

REGLEMENTEN
http://www.wvbreda.nl/  

UITSLAG 2018
Download hier de uitslag van het NK Off Road van 2018:  Uitslagen   -  Rondetijden